mandag den 23. januar 2012

DIF Konference: Formand præsenterer strategi

Niels Nygaard, Formand for Danmarks Idræts-Forbund lagde blandt andet denne planche på, som en kontant opfordring til kommunerne om at se og møde idrætslivet.

Hertil lagde Niels Nygaard, at foreningerne også selv har en opgave: "Foreningerne skal have en plan for at gribe udfordringen. Det kan evt være gennem en ressourceperson, der har ansvaret for at håndtere det frivillige område i foreningerne. Der skal også kigges på den uddannelse, som frivillige og trænere får, når de engagerer sig i klubberne og foreningslivet".

DIF vil udvikle værktøj og rådgivning til foreningerne på dette punkt - ligesom DIF vil give inspiration og dele viden på området.

1 kommentar:

 1. Hej

  Det er godt at se at de satninger - både på rammeviklkår og indhold - Frederikshavn Kommune har gjort de senere år ligger i tråd med de overordnede dots for DIF.

  Vi er så nok et skridt foran I Frederikshavn Kommune - i fremtiden er det ikke kun kommunen der har opgaven - da må alle - også foreningerne tage et bredere ansvar.

  Fritids - og kulturlivet skal forandre sig - og værdiskabelsen ligger i at det lykkes at få foreningslivet til at sætte sig til bordet og deltage i de kommende års omstillinger.

  Det gør foreningslivet hos os ..... så velkommen til arbejdet også til DIF.

  Bedste hilsen
  Jakob Dalsgaard

  SvarSlet