søndag den 17. juni 2012

Skaterpool indviet i Skørping


Center for Kultur og Fritid var selvfølgelig repræsenteret ved begivenheden lørdag den 16. juni 2012.

En festdag, hvor arbejdsgruppen, utallige frivillige, lokale sponsorer, politikere, borgere og unge i Skørping fik lov at puste ud, efter 5 års intenst arbejde med at finde resourcer - både penge og mandskab - til at realisere drømmen.

Nu ligger skaterpoolen der - i det, der før var et kedeligt hjørne, groet til med græsser og ukrudt. Området huser også bibliotek, biograf, festlokaler, klub og ungdomshus.
En af initiativtagerne, Henrik Bjerg Thomsen, holdt indvielsestalen, og fik takket alle de mennesker, der har gjort projektet muligt, og han kunne også afsløre, at der nu er penge til at etablere en multibane ved siden af skaterpoolen. Henrik Bjerg Thomsen lagde vægt på, at udover at give de unge nogle gode og sunde fritidsmuligheder - så skaber et sådant projekt også omsætning i byen. Skatere og interesserede rejser gerne langt for at prøve pools - og det giver overnatninger og handel til byen.

Poolen er bygget af et team af skatere og lokale håndværkere/entreprenører - under kyndig ledelse af den amerikanske poolbygger, Bart Smith.

Læs mere:
Artikel fra Nordjyske

Lene Schmidt Aalestrup, formand for Kultur og Fritidsudvalget

Ingen kommentarer:

Send en kommentar