fredag den 27. august 2010

Igangsatte aktiviteter august 2010

KAZOOM - stil skarpt på foreningslivet
Etablering af kreativt produktionsmiljø for unge filmmagere, med henblik på at producere virale introduktionsfilm om kultur og fritidslivet i Frederikshavn Kommune. Samarbejde mellem, Frederikshavn Gymnasium, FUF, IS, Kulturelt Samråd, Nordisk Filmfestival, Den Vestdanske Filmpulje og EUC Nord.
FORMÅL: Understøtte det spirende, unge filmliv i kommunen og samtidig skabe nye, visuelle visitkort af det brede forenings- og kultur liv i kommunen for at tiltrække medlemmer og frivillige.
LINKS: Netværk for unge Filmmagere på Facebook.


Bright Local Outdoor World Sports (BLOWS)
En sportsturnering i boligkvarterer - for unge udenfor klublivet. Turneringen arrangeres i et samarbejde mellem FFI, Frederikshavn Boligforening, SSP og DGI.
FORMÅL: At skabe sports/bevæge-aktivitet blandt unge på tværs af kultur og etnisk herkomst, med henblik på at fremme sundere livsstil, social inklusion og rekruttering af unge og voksne ikke-brugere til det etablerede klub- og foreningsliv.


Musik Skaberiet a/s
Oprettelse af rytmisk, musikalsk skaberhus for komponistspirer. Huset talentspotter og uddanner spirer og formidler kompositioner til kommerciel brug i erhvervslivet. Huset oprettes i et samarbejde mellem Musikskolerne, Laden, Kajgården, Buttergården, spillesteder, Erhvervsrådet og KODA
FORMÅL: Understøtte komponist-talentudviklingen og blive first-movers på et kommercielt samarbejde med erhvervslivet - om at skabe forbindelse mellem udøvende musikere og erhvervslivet og derigennem understøtte udvikling af oplevelsesøkonomiske forretningsområder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar