torsdag den 26. august 2010

Møder og forstyrrelser

I mødet med hinanden ligger muligheden for at skabe forandring Det kan måske lyde lidt poppet og langt fra hverdagen – at vi nu skal i gang med at designe oplevelsesprodukter. For foreningsliv og kulturliv har jo allerede gang i tusindvis af aktiviteter og sørger for masser af frivillig engagement og omsætning i vores lokalområde. Så hvorfor nu det? Simpelthen fordi vi tror på, at al den kompetence og alle de ideer foreninger og kulturoperatører har hver for sig, kan blive til noget helt fantastisk, hvis vi mødes, lærer af hinanden, søger ny inspiration og tænker nyt.

Mødested
Derfor er Karizma først og fremmest et mødested. Og ikke bare et mødested mellem mennesker – men også et mødested, hvor man kan få ny viden, nye perspektiver, nye inspirationskilder, se nye finansieringsmuligheder, nye vækstpotentialer, nyt blod, ny energi, ny tænkning! Vi tror simpelthen på, at vi i fællesskab, kan forandre verden!

Forstyrrelser
Når mennesker mødes, sker der noget. Du kender det godt! Det du kommer med, bliver til noget nyt i mødet med en anden. Alene af den årsag, at du skal fortælle om det, du går og laver. Så vil andre reagere, byde ind, lægge til og forstyrre.

Karizma: det er gennem
forstyrrelsen, at noget helt nyt
og værdifuldt kan opstå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar