torsdag den 9. december 2010

Projekt Kunstsymposium 2010 i Frederikshavn

Med emnet ”Kunst som livsstil” har vi, 7 nordjyske kunstnere sat hinanden og alle andre til stævne i et kunstsymposium, hvor der udover foredrag og fællesskab også er plads til mode, kager, film og masser af musik.

Initiativtageren er ”kunstmageren” Anja Britt Honoré der øjnede muligheder i den gamle kirke i Asylgade i frederikshavn og fik lyst til at samle nogle gode kunstnere til den fælles opgave at lave nogle festlige Kunstdage i november 2010.

Det blev tre intense dage, og kunstnerne ser det som en selvfølgelighed, at der ikke betales entré, men at lysten til at være med og møde op, er stor nok til bringe en masse mennesker sammen.

Anja Britt Honoré:
"Et rigtig spændende projekt, der viste bredde og mangfoldighed i kulturens tegn. Det var flot besøgt især om fredagen til ferniseringen. Vi vil rigtig gerne bygge videre på konceptet og afholde en endnu større og bredere kunstsymposium i 2011, gerne med den nye maskinhal som rammer. Næste år skal erhvervslivet inviteres indenfor som deltagere, evt. restauranter der skal stå for maden, vinhandlere for vinsmagning, blomsterbutik for dekoration osv.Desværre solgte ingen af kunstnerne rigtig noget, men vi var vist også lidt for ophængt af alt vores arbejde med at få det hele til at lykkedes til overhovedet at have tid til at snakke med evt. kunder".



Ingen kommentarer:

Send en kommentar